Corporate programma

Corporate programma

De snel veranderende wereld van vandaag vraagt (1) een nieuwe, moderne en slimme vorm van bedrijfsvoering waarbij het welzijn van de medewerkers niet langer als een optionele kost aanzien wordt maar als een investering in productiviteit en duurzaamheid, vraagt (2) veerkrachtige professionals die niet alleen een grip hebben op de complexe, veeleisende en boeiende uitdagingen van vandaag maar die er ook een meerwaarde uithalen voor zichzelf, het bedrijf en haar klanten, en vraagt (3) authentiek leiderschap waarbij vertrouwen, zingeving en waarden terug een centrale plaats krijgen. 


Rekening houdend met deze drie dimensies, stelt Core Balance veranderingstrajecten voor op niveau van (1) het bedrijf en de organisatie, (2) de medewerkers en (3) het leiderschap. 

The SMART organization


Een SMART-organisatie is duurzaam omdat ze uitputting van haar omzetbronnen (medewerkers, producten en systemen) tegengaat door de hantering van een circulaire beleidsstrategie, is modern omdat ze technologie inzet 'ten dienste' van haar mensen en het menselijk vernuft, is flexibel omdat ze zich kan aanpassen aan de snel veranderende economische, sociale en maatschappelijke contexten (VUCA-ready), is veerkrachtig omdat ze investeeert in de professionele en persoonlijke groei van haar mensen en is voorspoedig omdat haar werknemers gemotiveerd, ge├źngageerd & gelukkig zijn omwille van een gezonde bedrijfscultuur en waardevolle zingeving. 

Core Balance begeleidt organisaties in hun transformatie naar een SMART-omgeving met behulp van een concreet 4-stappenplan dat getuigt van pragmatisme, duidelijkheid en daadkracht. Hierbij wordt er rekening gehouden met de context van het bedrijf en de haalbaarheid van elk SMART-onderdeel in die specifieke context. 

Sustainable

Modern

Agile

Resilient

Thriving

The resilient professional

Aan de hand van ons SPA-model maken we uw leidinggevenden en managers veerkrachtiger om stand te houden in het moderne professionele landschap dat snel veranderend, onzeker, complex en vaag is geworden (VUCA). 


We doen dit door hen te begeleiden in hun Stresshantering, Potentieel-ontwikkeling en Algemeen welzijn met behulp van opleidingen & workshops die gericht uitgewerkt worden op maat van het bedrijf of een specifieke afdeling of team. Vervolgens worden de professionals individueel opgevolgd en krijgen ze begeleiding en sturing waar nodig. 

The authentic leader

Dit is een coaching traject specifiek voor CxO, VP en Directie niveau. Deze formule is een ad hoc ondersteuning doorheen het jaar, waarbij de personal coach als sparringpartner optreedt en een klankbord biedt bij moeilijke beslissingen, een spiegel voorhoudt wanneer nodig, belemmerende overtuigingen aankaart bij ongewenste gewoontes of herhaaldelijk ongewenst gedrag, de prioriteiten scherp stelt, authentieke communicatie stimuleert en een luisterend oor is voor het ventileren en structureren van gedachtegangen om tot inzicht te komen. De ondersteuning wordt gekenmerkt door een scherp, objectief en integer blik, geheel zonder oordeel. 

"A great coach can lead you to a place where

you don't need him anymore"

CORE BALANCE


Coaching, training en bodywork voor veerkracht en evenwicht


Veranderingstrajecten op maat voor particulieren en bedrijven

NIEUWS


What's new in 2020 ? 

Nieuwe inspirerende trainingen en workshops in 2020!

CONTACTGEGEVENS


anouk@core-balance.be

+32 (0)3 296 70 69

Copyright 2019 @ All Rights Reserved