Opleiding Self Management - Module 2

Opleiding Self Management - Module 2

Self Management gaat over de kunst om geconnecteerd te blijven met je kern en kernwaarden (in welke situatie je ook zit), over het respect om zorg te dragen voor jezelf, over de moed en het engagement om je (professioneel) leven te sturen in de richting van je persoonlijke missie en over de integriteit om verantwoordelijk te zijn voor je eigen gedrag, je eigen keuzes, je eigen beslissingen en hun gevolgen. Dit zijn de bouwstenen om veerkracht en evenwicht te verwerven in je leven. 


De Self Management workshops zijn gebaseerd op drie pijlers: zelf-zorg (self-care), zelfsturing (self-steering) en zelfrealisatie (self-realization).

In deze module wordt de tweede pijler behandeld: Veerkracht ontwikkelen door Zelfsturing.  

BUILDING RESILIENCE THROUGH SELF-STEERING

In deze module reiken we een denk- en leefwijze aan om je zelf te helpen sturen in de richting van je persoonlijke missie of professionele ambitie en daarbij trouw te blijven aan je kern en wie je bent. De nadruk in deze module ligt op de zelfsturing en niet zozeer het doel of de richting. 


Jezelf sturen in een bepaalde richting vraagt om keuzes te maken, bepaalde beslissingen te nemen. Waar moet je rekening mee houden in het nemen van die beslissingen? Hoe ga je in samenspraak met anderen die richting innemen zonder je eigenheid te verliezen? Hoe kan je je doeleinden verwezenlijken? Hoe maak je de weg vrij naar die doeleinden? 

Zelfsturing vraagt ook relativering om alles in zijn juiste perspectief te zien. Al deze elementen komen aan bod in deze inspirerende workshop. 


Taal van de opleiding: Engels

Interactie & vragen: Engels, Frans, Nederlands

Duur: halve dag / Aantal deelnemers: max. 20

Prijs on-site company training: €1.150 (btw incl.)

BESTELFORMULIER

 
 
 
 
Stress Management - coping skills
Self Management - Module 1
Self Management - Module 2
Self Management - Module 3
 
 
 

Bekijk ook onze andere opleidingen

SELF MANAGEMENT - module 1

Building resilience through self-care

SELF MANAGEMENT - module 3

Building resilience through self-realization

STRESS MANAGEMENT

Acquiring skills to cope effecitvely with stress