Opleiding Self Management - Module 1

Opleiding Self Management - Module 1

Self Management gaat over de kunst om geconnecteerd te blijven met je kern en kernwaarden (in welke situatie je ook zit), over het respect om zorg te dragen voor jezelf, over de moed en het engagement om je leven te sturen in de richting van je persoonlijke missie en over de integriteit om verantwoordelijk te zijn voor je eigen gedrag, je eigen keuzes, je eigen beslissingen en hun gevolgen. Dit zijn de bouwstenen om veerkracht en evenwicht te verwerven in je leven. 


De Self Management workshops zijn gebaseerd op drie pijlers: zelfzorg (self-care), zelfsturing (self-steering) en zelfrealisatie (self-realization).

In deze module wordt de eerste pijler behandeld: Veerkracht ontwikkelen door Zelfzorg.  

BUILDING RESILIENCE THROUGH SELF-CARE

In deze eerste module gaan we heel praktisch en pragmatisch te werk met tips en richtlijnen hoe je best voor jezelf kan zorgen. Je zal zien dat zelfzorg in de eerste plaats een kwestie is van respect voor jezelf en luisteren naar jezelf. 


Het spreekt voor zich dat als je zorg draagt voor jezelf, je automatisch ook je weerstand en veerkracht verhoogt. Zorg dragen voor jezelf betekent niet alleen het in ere houden van je fysieke lichaam (door gezonde voeding, beweging, slaap, etc.), maar vergt ook een zekere mentale en emotionele hygiëne.  


Daarnaast zijn er nog twee dimensies in je zelfzorg die vandaag alsmaar belangrijker worden in onze digitale wereld van artificiële intelligentie e.a., namelijk sociale en geestelijke voeding. Al die elementen komen aan bod in deze boeiende workshop. 


Taal van de opleiding: Engels

Interactie & vragen: Engels, Frans, Nederlands

Duur: halve dag / Aantal deelnemers: max. 20

Prijs on-site company training: €1.150 (btw incl.)

BESTELFORMULIER

 
 
 
 
Stress Management - coping skills
Self Management - Module 1
Self Management - Module 2
Self Management - Module 3
 
 
 

Bekijk ook onze andere opleidingen

SELF MANAGEMENT - module 2

Building resilience through self-steering

SELF MANAGEMENT - module 3

Building resilience through self-realization

STRESS MANAGEMENT

Acquiring skills to cope effecitvely with stress